Wie schrijft?

Milou der Berg

Mijn Ebook, die heet De gids voor haaraccessoires, bevat een aantal foto's en uitleg over hoe je al je haaraccessoires van binnenuit maken.

Ik ben begonnen met een paar haaraccessoires, maar nu wil ik je laten zien hoe je ze op de meest eenvoudige manier mogelijk maken. Je zult ook kunnen zien hoe ik de volgende haaraccessoires maak: een haarclip, een paardenstaart accessoire, een vlecht accessoire en de nieuwe vlecht accessoire die ik ben begonnen met het maken: de 'vlecht' accessoire. Al deze haaraccessoires zijn gemaakt in de eenvoudigste mogelijke manier, en ik weet zeker dat je dezelfde dingen hier in de blog ook te vinden. Dus hoe kun je je haaraccessoires maken? En, in het laatste deel van deze tutorial, zal ik je laten zien hoe je de beste resultaten te krijgen met de materialen die u gebruikt in uw huis. Ik zal ook uitleggen wat ik bedoel als ik zeg dat je hebben'eenvoudig' en 'perfect' haar, want dat is wat haaraccessoires kunnen worden. Ik zal je alles leren wat je moet weten om de beste haaraccessoires voor jezelf te maken.

Ik wilde altijd al om dit te doen, want ik wilde in staat zijn om een blog over mijn haar hebben. Ik had altijd al in haar, maar nooit de moed gehad om echt te proberen en leren de basis van wat het zou kunnen zijn. Het is verbazingwekkend de verschillende dingen die ik kan krijgen mijn handen op voor het geld. Dus besloot ik om de eerste te doen van wat ik een haarblog haaraccessoires-vergelijkcentraal zou gaan noemen, omdat de naam een beetje klinkt als een salon. En het is eigenlijk de beste manier om mijn blog te beschrijven: haaraccessoires-vergelijkcentraal is een blog over haaraccessoires, maar er is niet slechts een accessoire, en er zijn een heleboel meer dan alleen haaraccessoires. Er zijn ook veel haarbehandelingen en andere artikelen en zo. Maar je vindt een beetje van alles in deze blog haaraccessoires-vergelijkcentraal.

Ik ben geboren in Zuid-Afrika, maar woon nu in Amsterdam. Ik ben al jaren geïnteresseerd in mode en de beste manier om over mode te leren is door middel van modebloggers. Mijn liefde voor mode begon op zeer jonge leeftijd en het is een van mijn sterke punten.

Ik ben zeer open voor elk advies dat u zou kunnen hebben over het verbeteren van uw kapsel.

U altijd contact met mij opnemen als u op zoek bent naar advies over haar of iets anders. Ik ben altijd blij om te helpen. Ik weet dat ik niet de meest deskundige persoon, maar ik probeer. Ik ben lid van de Dutch Fashion Council en ik ben ook geassocieerd lid van de European Fashion Council. Ik ben geïnteresseerd in mode en mijn favoriete onderwerpen zijn damesmode. U vindt meer van mijn blog berichten op mijn blog en je mijn website hier vinden.